A Levelek menüpontra kattintva a Leveleim oldalra jutsz.

Ha még csak most kezded használni a rendszert, akkor ez az oldal üres, később a leveleid itt táblázatban fognak megjelenni dátum szerinti sorrendben. (amikor megírtad)

Minden levélnél szerepel a neve, a levél tárgya, mikor volt létrehozva, hányszor volt kiküldve.

Új levél létrehozásához kattints az új email létrehozása linkre!

Listamester - Kézikönyv - Levelek - Új levél létrehozása

Először az Új email létrehozása oldalra jutsz.

  • Az új email neve: Ez az elnevezés csak belső használatra való, csak arra szolgál, hogy könnyű legyen rá hivatkozni a rendszerben. Ezzel a névvel tudsz a levélre hivatkozni, amikor pl. beállítod a kiküldést az Email küldés menüpontban, vagy összerakod a hírlevélsorozatot a Hírlevélsorozatok menüpontban. Tetszőlegesen elnevezheted, nem jelenik meg a hírleveledben, az olvasóid nem fognak találkozni ezzel az elnevezéssel. (az én példámban: Tesztlevél - formázások)
  • Tárgy: Ez már az a tárgy, ami az olvasóknál is megjelenik a levél tárgy mezőjében. (az én példámban: Így írtok Ti)
    Megjegyzés: Érdemes kísérletezni, hogy mit írsz a tárgy mezőbe. pl. Készítsd el kétszer a levelet, (egyszer megszerkeszted, majd utána az email másolása funkcióval létrehozod még egyszer) de két különböző tárggyal, majd küld ki Split-teszttel. A megnyitásoknál látni fogod, hogy melyik tárgymező volt a sikeresebb.
  • Hagyományos, vagy a modern, reszponzív szerkesztőben szeretnéd az emailt létrehozni. 
  • Az előző választásod alapján a Reszponzív, vagy a Hagyományos sablonok oszlopból válassz egy sablont, amellyel a későbbiek folyamán dolgozni fogsz. Itt a kiválasztás után Előnézet jelenik meg a sablonról.

Ha kész vagy akkor kattints a Létrehozás gombra!

Listamester - Kézikönyv - Levelek- Levél létehozása

Ekkor az Email szerkesztése oldalra jutsz.

Listamester - Kézikönyv - Levelek- Levél szerkesztése

 

Hasznos volt számodra ez a cikk? check_circleIgen

Írj nekünk, segítünk:

CAPTCHA Ez a kérdés vizsgálja, hogy vajon ember-e a látogató, valamint megelőzi az automatikus kéretlen üzenetek beküldését.